Livsstilsbutik
Livsstilsbutik Butik Alva Logotyp Online sedan 2012

Damkläder Inredning Presenter

Personlig Livsstilsbutik med inredning, presenter & damkläder

Utvalda produkter från över 60 varumärke. Shoppa damkläder, heminredning och delikatesser eller till barnrummet och köket. Här hittar du presenter för alla tillfälle, vardag som fest eller åt dig själv för att du är värd det. Shoppa runt och låt dig inspireras av våra noggrant handplockade och utvald produkter som ger det lilla extra.

Påskens alla dekorationer & Godsaker

Nu börjar vårens nyheter att trilla in, Se vårens damkläder, nyheterna från Maileg, Majas Cottage och mycket mer

Vi älskar rustik inredning, kolla in rustikt & lantligt från Chic antique, IB Laursen & Affari

Vill du också ha förtur på våra Reor och exklusiva rabattkoder? 

Glöm inte att signa upp dig på vårt nyhetsbrev som går ut 6-7 ggr/år

Butiken i Hörby 

Butik Älva startade som fysisk butik med ambitionen att erbjuda handplockad heminredning, köksporslin och spännande dekoration för köket, vardagsrummet, barnrummet och uteplatsen eller uterummet. 

Vi har även ett stort sortiment kläder för dam i sköna rymliga storlekar från flera mindre varumärke som du inte hittar överallt. Våra linnekläder har blivit otroligt populära.

Känslan i butiken skall vara välkomnande med behagliga dofter från våra tvålar och doftljus, skön musik och levande ljus, Med andra ord en upplevelse och en skön stund för dig själv där du kan gå runt och få inspiration. När du besöker vår butik i Hörby ska du alltid kunna hitta något nytt till ditt hem eller till dig själv. 

Våra produkter skall vara smakfullt exponerade i butiken och ge inspiration oavsett om du handlar till ditt eget hem eller till någon annan som en gå bort present. Det går utmärkt att beställa och betala på nätet och sedan hämta i butik.

Webshoppen

Ett halvår efter butiken såg dagens ljus, startade vi upp vår e-handel. Även här vill vi förmedla känslan av den där lilla mysiga butiken där man går in och strosar runt och alltid hittar an massa "villhöver saker". 

Servicen skall också vara som den lilla personliga butiken hemmavid. Vi delar frikostigt med oss om livet som småföretagare via våra sociala medier på Facebook och Instagram, inte bara en massa produkt och inspirationsbilder, utan även vad som händer bakom kulisserna. 

Allt för att ge er kunder den där personliga känslan och kontakten. Med andra ord en upplevelsebutik på nätet.

Över 3500 produkter

Vi har idag ett brett sortiment av livsstilsprodukter. Allt från presenter, lokala delikatesser, damkläder och framförallt linnekläder från Reuinion, Rough & Roose, Capri Collection och Mix By Heart , leksaker och gosedjur från Maileg. Hos oss hittar du sköna kläder som passar såväl till fest som vardag och med generösa storlekar. En annan omtyckt del av butiken är vår delikatess avdelning, där du hittar skånska delikatesser, närproducerat och småskaligt, men även godsaker från andra delar av Sverige och världen.  Självklart hittar du även presenter till de små från det underbara Danska varumärket Maileg, känt för kvalitet, design och säkerhet  

Idag har vi över 3500 artiklar i butiken från 60 leverantörer. Våra största varumärke MailgGynning DesignErnstVoluspaKlintaMajas CottageUmage  Eos fäderlampa, Capri Collection, och tempeltavlor från Affari


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.