Jul leverans mobil (1)

...Perstorps väska, Sweden Bag (Green Plastic), Liten - Nature Green

Pris:
199 kr
Inkl. 25% Moms
Slut i lager
Sweden Bag har en modern design med lädermönstrad utsida och tillverkad i material som ger hög hållfasthet och unik känsla.

Mått: L: 32 cm, B: 12 cm, H: 22 cm + handtag original 16,5 cm
Material: Tillverkade med grön polyeten som består av förnyelsebar råvara.
Tillverkad: Perstorp, Sverige

Tillbehör såsom innerväska, kylväska - säljes separat.


Vår passion är att skapa snygga och funktionella designprodukter med lekfulla färgkombinationer. Där produktens hållbarhet och praktiska funktion har inspirerats av den svenska design och industrihistorian från plastens vagga Perstorp.
Alltid tillverkade av miljövänlig återvinningsbar plast.

Perstorp Design, drivs idag av formgivare Christina Fäldt, som för traditionen vidare och tillverkar bland annat den klassiska Perstorpväskan som designades i början av 1950-talet av Perstorp AB. Många har försökt att kopiera vår klassiska design och kvalité. Lyckligtvis värderar människor äkthet och kreativitet. Du hittar fortarande allt i skånska Perstorp. Perstorp Design är idag den enda tillverkaren i Perstorp som finns kvar sen tiden och för traditionen vidare. 

Miljöpolicy
All tillverkning i Sverige. I eget hus går vi från idé till den färdig förpackade produkten, med ett miljötänk i centrum. Du hittar allt i skånska Perstorp. Formgivning, utveckling, konstruktion och produktion. Det är något som är ekologiskt, ekonomiskt och framför allt socialt hållbart. Välj närproducerat.

Vi använder modern utrustning och miljövänlig el för att tillverka våra produkter och alltid i återvinningsbar plast. Allt vårt produktionsavfall återvinns. Vi följer också fullt ut de stränga svenska kraven på miljö och arbetarskydd.

Miljövänlig Polyeten
Våra produkter tillverkas av återvinningsbar polyetenplast. Polyeten är ett helt organiskt material som är mycket energieffektivt att producera. En polyetenprodukt kan återanvändas och återvinnas många gånger innan den slutligen går till förbränning i ett värmeverk. De enda biprodukterna vid förbränningen av polyetenplast är koldioxid och vatten.