Maja mobil vår19

Perstorps väska, Cykelkorg - Röd

Pris:
369 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
Cykelkorgen är ergonomisk och bekväm att bära.
Häng den enkelt på pakethållaren!

Mått: L: 34 cm, B: 18 cm, H: 30 cm + handtag original 16,5 cm.
Material: Miljövänlig Polyeten,  återvinningsbar 
Tillverkad: Perstorp, Sverige
Design: Christina Fäldt

Tillbehör såsom innerväska, kylväska - säljes separat.


Vår passion är att skapa snygga och funktionella designprodukter med lekfulla färgkombinationer. Där produktens hållbarhet och praktiska funktion har inspirerats av den svenska design och industrihistorian från plastens vagga Perstorp.
Alltid tillverkade av miljövänlig återvinningsbar plast.

Perstorp Design, drivs idag av formgivare Christina Fäldt, som för traditionen vidare och tillverkar bland annat den klassiska Perstorpväskan som designades i början av 1950-talet av Perstorp AB. Många har försökt att kopiera vår klassiska design och kvalité. Lyckligtvis värderar människor äkthet och kreativitet. Du hittar fortarande allt i skånska Perstorp. Perstorp Design är idag den enda tillverkaren i Perstorp som finns kvar sen tiden och för traditionen vidare. 

Miljöpolicy
All tillverkning i Sverige. I eget hus går vi från idé till den färdig förpackade produkten, med ett miljötänk i centrum. Du hittar allt i skånska Perstorp. Formgivning, utveckling, konstruktion och produktion. Det är något som är ekologiskt, ekonomiskt och framför allt socialt hållbart. Välj närproducerat.

Vi använder modern utrustning och miljövänlig el för att tillverka våra produkter och alltid i återvinningsbar plast. Allt vårt produktionsavfall återvinns. Vi följer också fullt ut de stränga svenska kraven på miljö och arbetarskydd.

Miljövänlig Polyeten
Våra produkter tillverkas av återvinningsbar polyetenplast. Polyeten är ett helt organiskt material som är mycket energieffektivt att producera. En polyetenprodukt kan återanvändas och återvinnas många gånger innan den slutligen går till förbränning i ett värmeverk. De enda biprodukterna vid förbränningen av polyetenplast är koldioxid och vatten.